Новини

ВЕЛИКДЕН ЗА ВСЕКИ - ДАРИ ПРАЗНИК НА БАБА И ДЯДО
20.03.2018
Тази година кампанията „Великден за всеки“ – „Дари празник на баба и дядо“ набира средства по банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита конкретно и единствено за целите на кампанията, като титуляр е Български Червен кръст (БЧК).   IBAN: BG53UNCR70001522802795 Банков код: UNCRBGSF Или със SMS 1255 - на стойност 1 лев, освободен от ДДС Чрез on-line дарения от България и чужбина на сайта на БЧК – www.redcross.bg   Изрично Ви молим, ако решите да дарите, при попълване на платежното нареждане да посочите Община Радомир, така че набраните средства да отидат при пенсионерите от нашето населено място.  ОБЩИНА РАДОМИР ВИ ПОЖЕЛАВА СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ!

ЧАСЪТ НА ЗЕМЯТА 2018 Г.
16.03.2018
ЧАСЪТ НА ЗЕМЯТА е световна инициатива, която привлича вниманието на хората към проблемите на околната среда и им дава възможност да заемат активна позиция за решаването им. И тази година Община Радомир се присъединява към световната инициатива ЧАСЪТ НА ЗЕМЯТА 2018 г. на Международната природозащитна организация WWF. В знак на това фасадата на сградата на Община Радомир ще бъде притъмнена от 20.30 ч. до 21.30 ч. на 24 март 2018 г. Нека бъдем съпричастни към проблемите на околната среда!Включете се и Вие! Да опазим нашия общ дом!

СВЕТОВНИЯТ ПРОБЕГ НА МИРА В РАДОМИР
01.03.2018
Тази година за първи път България е домакин на старта на Световния пробег на мира. Днес факелът на мира бе посрещнат в града ни. Пробегът на мира е международна щафета с горящ факел, който се предава от ръка на ръка, от човек на човек, от нация на нация. Провеждан вече трето десетилетие пробегът е най-мащабната и най-продължителна масова проява, посветена на мира. Чрез него всеки може да даде израз на своите надежди и мечти за един по-хармоничен свят. Мирът разкрива пълното великолепие на човешкия живот.Още снимки можете да разгледате и да изтеглите от тук ---> PEACE RUN

ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ
ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ НА ОБЩИНА РАДОМИР
ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
Анкета
Какво смятате за новата визия на сайта ?
Харесва ми
Не ми допада
Не знам