Новини

ФФ "Етнофолк" кэм НЧ "Напредък" прославя град Радомир във Венеция
21.05.2019

Община Радомир Ви кани на Литийно шествие
25.04.2019

Състезание за най-здраво великденско яйце обяви община Радомир
23.04.2019
В надпреварата, която ще се състои на 29 април, могат да се включат деца до 12-годишна възраст. Те ще се състезават единствено с традиционни великденски кокоши яйца, уточняват от общината. Не се допуска участие с яйца от други породи кокошки. Яйцата трябва да бъдат без подобрения, да не са третирани с лакове или лепенки. Победителят в състезанието ще бъде награден с велосипед.

Лазарки от ДГ „Радомирче“ гостуваха в община Радомир
19.04.2019
Ръководството на Община Радомир бе приятно изненадано от лазарки, които внесоха празнично настроение в работния ден. Малчуганите от ДГ „Радомирче” посетиха общината, за да представят лазарски песни и стихчета. „Благодаря на децата и ръководителите им за посещението! Радвам се, че поддържате живи българските традиции! Бъдете здрави, щастливи и все така лъчезарни!“, пожела кметът Пламен Алексиев. Накрая малчуганите бяха почерпени с лакомства и великденски подаръци. 

Млади специалисти в заваряването и свързващите технологии от професионални гимназии от цялата страна взеха участие в Националното състезание “Най-добър млад заварчик” в Радомир
17.04.2019
Организатори на събитието са Министерство на образованието и науката, Регионално управление по образованието - Перник и Български съюз по заваряване.   АК "Електрик” Радомир е домакин на състезанието. В състезанието участниците бяха поставени в конкурентна среда, в която демонстрираха придобитите знания и усъвършенстваха практическите си умения. Кмета на община Радомир Пламен Алексиев, разгледа внедрените нови производствените процеси, машини и технологични методи в предприятието заедно с Областният управител и изпълнителния директор на АК “Електрик” г-н Емил Николов.

Клуб „Олимпиец-Радомир“ отбеляза 15 годишнината си със засаждане на фиданки на градски стадион Радомир
11.04.2019
Броят им бе символичен като годините, които отбелязва клуба, съобщи Доротея Костадинова-Председател на клуба. В засаждането се включи и Кметът на общината Пламен Алексиев. Мероприятието е организирано съвместно с община Радомир и ТП „Държавно горско стопанство Радомир“ и е първото от серията по повод годишнината. Празника завърши с демонстрации на карате на малчуганите от клуб „Никон“ и песни, представени от децата от ЦПЛР-ОДК Радомир. Официални гости на събитието бяха представители на БОК, представители на НСА, ветерани спортисти от общината и част от основателите на клуба в града.      

ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ
ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ НА ОБЩИНА РАДОМИР
ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
Анкета
Какво смятате за новата визия на сайта ?