НОВИНИ
ПЛАМЕН АЛЕКСИЕВ С НАГРАДА БЕЗ АНАЛОГ В ПЕРНИШКО ЗА ПРИНОС КЪМ СПОРТА
28.01.2020

Кметът на Община Радомир Пламен Алексиев беше награден за заслуги в развитието на автомобилния спорт у нас през 2019 г. Призът му бе връчен от Калоян Станчев, главен секретар на Автомобилната федерация на България. Наградата на Алексиев е първа за кмет на община от област Перник, заяви Станчев.

Поводът за връчването на приза беше положителната оценка и благодарността на федерацията за загрижеността и професионалното отношение на Алексиев като кмет на общината във връзка с организацията на състезанията “Драг рейсинг” на пистата в радомирското село Кондофрей.

След връчването на наградата стана ясно, че федерацията възнамерява да проведе състезание от международния автомобилен календар под егидата на ФИА - Източноевропейска купа по “Драг рейсинг” в Кондофрей през 2021 година, заради добрата организация на местната власт и подходящите условия за такъв тип рали на пистата в селото.

Алексиев и Станчев изразиха надежда, че Община Радомир и федерацията ще си партнират в инициативи, с цел обучение по пътна безопасност на подрастващите. Учениците от местните училища ще имат възможност да се докоснат до автомобилния спорт на пистата в Кондофрей под опеката на опитни преподаватели, за да повишат културата си относно спазване на правилата за движение по пътищата.

ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ
ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ НА ОБЩИНА РАДОМИР
Анкета
Какво смятате за новата визия на сайта ?