НОВИНИ
НОВ ДЕТСКИ КЪТ РАДВА МАЛЧУГАНИТЕ В СЕЛО ДОЛНА ДИКАНЯ
18.05.2020

С нов детски кът се сдоби радомирското село Долна Диканя. 3 люлки, 2 катерушки и 1 пързалка вече са на разположение на малчуганите от селото. Край тях е поставена и нова пейка, за да могат родителите да бъдат близо до своите деца. 

Инициативата за поставяне на съоръженията е на кмета на Долна Диканя Елинчо Колев и общинския съветник в местния парламент Емил Колев, които с доброволен труд и лични средства са се постарали да облагородят пространството край кметството в селото. До съоръженията е изградена и беседка, в която могат да отдъхват жители и гости на Долна Диканя. Край детския кът са засадени 4 туи и 70 корена цветя, които ще допринесат за красивия облик на мястото.

“Нашата идея беше да създадем едно прекрасно място за отдих на деца и възрастни. Искаме децата и възрастните да се чувстват уютно, когато ползват съоръженията. Изказвам специална благодарност на кмета на община Радомир Пламен Алексиев и на председателя на общинския съвет Светослав Кирилов, с чието съдействие бяха осигурени туите, цветята и материалите за изграждане на беседката”, каза кметът на Долна Диканя Елинчо Колев.

ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ
ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ НА ОБЩИНА РАДОМИР
Анкета
Какво смятате за новата визия на сайта ?