НОВИНИ
ОТМЕНЯТ ВЕЧЕРНИЯ ЧАС ЗА МАЛОЛЕТНИ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ В ОБЩИНА РАДОМИР
21.05.2020

Вечерният час за малолетни и непълнолетни лица, въведен на територията на община Радомир, като част от противоепидемичните мерки срещу разпространението на коронавирус, е отменен със заповед на кмета Пламен Алексиев.

Във връзка с въведената от МС извънредна обстановка в страната, в сила до 14.06.2020 г., беше издадена и друга заповед от кмета на община Радомир. С нея се забранява посещението на барове, дискотеки, игрални зали и др. Забраняват се събирането на групи лица от над 10 човека. Забранява се още посещението на културно-масови мероприятия, с изключение на музеи, галерии, библиотеки и кина. Със заповедта се определя часови диапазон между 8:30 ч. и 10:30 ч. всеки ден, в който хората над 60 г. могат да посещават хранителни магазини и аптеки.

Детските и спортните площадки също ще останат затворени за посещение. Ще могат да спортуват на открито само аматьори, в групи, не по-големи от 12 човека, без състезателен характер на заниманията и без публика. Срокът на втората заповед е до 14.06.2020 г.

ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ
ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ НА ОБЩИНА РАДОМИР
Анкета
Какво смятате за новата визия на сайта ?