НОВИНИ
СЪВЕТНИЦИТЕ В РАДОМИР БЛАГОДАРИХА НА КОЛЕГИТЕ СИ ОТ ПЕРНИК ЗА ПОДКРЕПАТА ИМ ЗА ПРОБЛЕМА С ВОДАТА
29.07.2020

Кметът на Радомир Пламен Алексиев, председателят на общинския съвет в града Светослав Кирилов и общинските съветници изказаха специална благодарност на колегите си от местния парламент в Перник на свое заседание днес. Както е известно, Общински съвет – Перник подкрепи единодушно искането за подаване на вода чрез помпена станция “Крапец”. Съветниците в Радомир днес бяха запознати с текста на декларацията, гласувана от Общински съвет – Перник, а специален гост на сесията беше председателят на местния парламент в областния център Димитър Колев.

По време на своето слово Колев отбеляза, че родители, баби, дядовци на много перничани живеят в Радомир. “Цялата област трябва да сме единни и да не се делим, допълни той. Въпреки първоначалните моменти на трудности в комуникацията между ресорните министерства и местната власт, всичко е добре, когато свършва добре”, заяви председателят на Общински съвет – Перник. Той даде да се разбере, че местният парламент в Перник е готов за съдействие и в други случаи, касаещи Радомир. “Може да дойде момент, в който и Радомир да помогне на Перник”, завърши словото си той, като пожела ползотворна работа на местните парламентаристи.

 

Председателят на Общински съвет – Радомир Светослав Кирилов изказа благодарност към премиера Бойко Борисов, ресорните министри, депутатите от област Перник Красимир Велчев, Александър Александров, Евдокия Асенова и Любомир Бонев, както и на местния парламент в Перник за съдействието и тяхната съпричастността към водния проблем в Радомир. Той благодари за усилията на кмета Пламен Алексиев, както и за търпението на  всички радомирци, като подчерта, че “когато всички институции работят в синхрон, положителните резултати са налице”. “Радомир е на броени часове от нормализирането на водоснабдяването”, допълни той. Кирилов заяви още, че има уверението на ресорните институции в централната власт, че ще се работи за трайно разрешаване на проблема с водоснабдяването в община Радомир.

ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ
ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ НА ОБЩИНА РАДОМИР
Анкета
Какво смятате за новата визия на сайта ?