Новини

Стартира изграждането на градинки и оформяне на зелените площи в градски парк Радомир. Различни видове цветя и храсти ще допринесат за създаването на приятна обстановка на всички посетители на парка. Над 40 броя туи и 70 броя растения, оформящи жив плет са засадени в централната част на парковото пространство. Засаждането се извършва от екипа на ОП „Социално предприятие за озеленяване и благоустройство в община Радомир“ с управител Благовест Кацарски.
10.08.2018

Над 100 пейки ще бъдат поставени в предблоковите пространства и на различни обществени места в град Радомир. Те са осигурени по идея на Кмета на община Радомир Пламен Алексиев и Председателя на Общински съвет Светослав Кирилов. Първите пейки, които ще допринасят за по-добрата градска среда са вече монтирани в кварталите „Арката“ и „НОЕ“. От общинска администрация Радомир информират, че предстои поетапно монтиране и в останалите квартали на града. Също така ще бъдат поставени пейки и на жителите, взели участие в пролетния конкурс на общината за най-поддържано междублоково пространство. В тази връзка е и апелът на Община Радомир към хората да пазят общинското имущество, за да има градът ни красив и приветлив вид
09.08.2018

Футболен турнир ще събере младежи от град Радомир на градския стадион тази неделя. Организатор на мероприятието е община Радомир и ще се проведе на 12 август-Международен ден на младежта от 10:00ч. Отборите, които ще участват в надпреварата ще са разделени на квартали. А най-добрите ще получат купи.
08.08.2018

ФОТОИЗЛОЖБА "БЪЛГАРИЯ СРЕЩА СВЕТА"
01.08.2018

181 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ
12.07.2018
181 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА  ВАСИЛ  ЛЕВСКИ

ОБЩИНА РАДОМИР ВИ КАНИ НА:
10.07.2018

ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ
ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ НА ОБЩИНА РАДОМИР
ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
Анкета
Какво смятате за новата визия на сайта ?