Новини

Деца от всички училища и детски градини на територията на община Радомир се включиха в благотворителната инициатива „От деца за деца - 2018“
07.12.2018
Тя се провежда всяка година е и в чест на големия празник Рождество Христово, с благословението на Негово Светейшество митрополит Софийски и патриарх Български Неофит. Стотици подаръци подготвиха радомирските деца с техните семейства, които ще стигнат до деца в нужда, преди големия празник Рождество Христово.

Община Радомир УВЕДОМЯВА
30.11.2018

Светлините на коледната елха в Радомир ще бъдат запалени на 4 декември в 17 часа
29.11.2018
Тържественото запалване на светлините на коледното дръвче и украсата в центъра на града е традиция от няколко години. Организатори на мероприятието са Община Радомир и ЦПЛР – ОДК. Те са подготвили много изненади за всички. Специалният гост на вечерта Дядо Коледа ще зарадва малчуганите с много подаръци и изненади.

Деца от Община Радомир се включват в благотворителната инициатива „От деца за деца – 2018г“.
26.11.2018
Кампанията е организирана с благословението на Негово Светейшество митрополит Софийски и патриарх Български Неофит. Инициативата предвижда да бъдат организирани семейства, които имат възможност и желание да закупят и опаковат подарък, с който да зарадват деца в нужда, преди големия празник Рождество Христово. Благотворителността и милосърдието са християнски добродетели, с които трябва да растат бъдещите поколения.

Делегация от община Радомир, водена от зам. кмета Любка Димитрова, бе на посещение в гръцкия град Ставрос, с който през септември бе подписано споразумение за съвместни дейности в областта на туризма, сътрудничество между бизнеса, образованието, културата и младежките дейности.
26.11.2018
Част от партньорството се изразява и в организирането на съвместни форуми в различни сфери. Любка Димитрова, директорът на Общинския исторически музей  Милена Илиева, директорът на СУ „Св.св. Кирил и Методий“ Маргарита Ананиева и производителят на биопродукти от мед Сашка Ватрачка се срещнаха с кмета на общината Диамандис Лиамас, зам. кмета по хуманитарните дейности Мария Хаджи, председателя на Общинския съвет и представители на местната управа. Гостите от Радомир запознаха домакините с историята на града, с културните и исторически празници в общината, с прилаганите новости в образованието и възпитанието на младото поколение както и с развитието на малкия бизнес в областта на биопродуктите от...

Община Радомир продължава инициативата на Кмета Пламен Алексиев и Председателя на ОС Светослав Кирилов за град с по-зелен облик
19.11.2018
Тази есен бяха засадени над 120 дървета от видовете „кълбовидна акация“ по улица Райко Даскалов. Също така нови иглолистни дървета, брези и ясени са засадени във всички квартали на Радомир. Общият им брой на всички засадени дървета само през тази година е над 250 броя. „Отговорност на всички граждани е да бъдат опазени, така града ни с общи улисия ще промени вида си към по-добро“, казаха от администрацията.

ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ
ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ НА ОБЩИНА РАДОМИР
ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
Анкета
Какво смятате за новата визия на сайта ?